Na DTJ se koulelo, zpívalo a opékalo

Jako obvykle v tuto roční dobu jsme se i tentokrát s přáteli sešli na „naší“ smíchovské DTJ, kde je řada z nás členy.

Kuželky tentokrát ovládl Jirka Guth, který svým „zpětným odrazem“ (koule se odrazila od stěny a následně porážela další kuželky) zastínil ostatní soupeře, kteří nebyli schopni na překvapivý tah adekvátně reagovat.

Druhá část našeho programu patřila tradičnímu opékání, i když vzhledem k počasí a varování hasičů, jsme se museli obejít bez ohýnku a spokojit se s grilem. Samozřejmě se také zpívalo, Dan přinesl kytaru i zpěvníky, takže mohl každý uvést své hudební přání.

Mezi zpěvem a jídlem jsme ovšem probrali i řadu témat, která se brzy odrazí v naší činnosti. Máme radost, že po těžším období v Alternativě Zdola tu máme dobré zprávy. Noví spolupracovníci, ale i nová témata a projekty obnovují chuť do práce. Prozatím můžeme uvést, že se můžete těšit na podrobnější výstupy z konference o lokální ekonomice, kterou jsme pořádali ve spolupráci s Nadací Rosy Luxemburgové. AZ se bude moci zapojit i do většího lokálního projektu a od září bychom pro vás měli mít připraven nově „magazín“ AZ, který se bude věnovat řadě odborných témat.

Krásné léto přeje Alternativa Zdola

« z 7 »